در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم
گانتز:

حفظ سیاست فشار حداکثری بر ایران

حفظ سیاست فشار حداکثری بر ایران وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شده که سیاست فشار حداکثری علیه ایران باید حفظ شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در نشستی با سفرای اتحادیه اروپا ادعا‌هایی را درباره برنامه صلح آمیز هسته ای ایران مطرح کرد.

 

به نوشته وبگاه صهیونیستی «اسرائیل دیفنس»، گانتز در ابتدای اظهارات خود مدعی شد که ایران نزدیک است که به قابلیت‌ هسته‌ای دست یابد و این مسئله بیشتر از اسرائیل برای جهان مشکل‌ساز خواهد بود.

 

وی همچنین مدعی شد: «من هیچ شکی ندارم که هر دولت آمریکایی با ابزار‌های موجود یا جدید، مانع از دستیابی ایران به قابلیت هسته‌ای خواهد شد.»

 

گانتز در ادامه اظهارات خود همچنین ادعا کرد که آمریکا، اروپا و رژیم صهیونیستی باید سیاست فشار حداکثری را بر ایران حفظ کنند و با مردم ایران مستقیماً رابطه برقرار کنند.

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پایان اظهارات خود همچنین مدعی شد: «تلاش ایران برای دستیابی به تسلیحات هسته ای می‌تواند به ایجاد یک رقابت تسلیحاتی در منطقه منجر شود و هر توافقی [با این کشور] لزوماً نتیجه مطلوب را نخواهد داشت.»

 

رژیم صهیونیستی بار‌ها ادعا‌های این چنینی در خصوص مسئله هسته‌ای ایران مطرح کرده است و این در حالی است که تنها رژیمی که دارای زرادخانه تسلیحات اتمی در منطقه غرب آسیا است، رژیم صهیونیستی است. این رژیم در پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای عضو نیست و برنامه هسته‌ای آن تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار ندارد.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار